Sign in to follow this  
Followers 0
LOCO>XI<

Win 10 fix for ut2004

1 post in this topic

win 10 fix for ut2004 is this

 

So far this looks to be a generic problem with UE2-based games on Win10. For UT2004 there is a workaround - switching from D3D to OpenGL. Go to UT2004\System folder, open UT2004.ini and find the [Engine.Engine] section. Add ; before the RenderDevice=D3DDrv.D3DRenderDevice line and remove it before the RenderDevice=OpenGLDrv.OpenGLRenderDevice line, so it looks like this:
 

[Engine.Engine]

;RenderDevice=D3DDrv.D3DRenderDevice

RenderDevice=OpenGLDrv.OpenGLRenderDevice

;RenderDevice=Engine.NullRenderDevice

;RenderDevice=PixoDrv.PixoRenderDevice

Save the file and run the game.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Mega Footer

You can configure this content inside your ACP under Customization > Edit > IPSFocus Mega Footer.

Mega Footer

You can configure this content inside your ACP under Customization > Edit > IPSFocus Mega Footer.

Mega Footer

You can configure this content inside your ACP under Customization > Edit > IPSFocus Mega Footer.

Mega Footer

You can configure this content inside your ACP under Customization > Edit > IPSFocus Mega Footer.